• Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Net als bij coaching is het ook bij loopbaancoaching zo, dat ik als coach niet diegene ben die jou gaat vertellen hoe het moet, maar die jou begeleidt om de verschillende kwaliteiten die je hebt te ontdekken en je bewust te worden van je eigen valkuilen en uitdagingen in je werk en je persoonlijk leven.

Aan de hand van jouw eigen biografie wordt een inventarisatie gemaakt wat voor jou belangrijk was en/of is. Hierop volgt een verdieping en wordt er een koppeling met je kwaliteiten gemaakt. In de daarop volgende sessies wordt de door jou bepaalde richting verder uitgewerkt, met uiteindelijk als doel het vormen van je (nieuwe) missie. Daarbij is het van belang dat je jezelf vragen stelt, deze eerlijk durft te beantwoorden en bereid bent om je ontdekkingen ook (stap voor stap) door te voeren.

Als je na het lezen van bovenstaande uitleg nog vragen hebt, kun je deze stellen via zijn@persoonlijkebegeleiding.net.


Tarief loopbaancoaching:
Oriënterend gesprek gratis, vervolg sessies € 140,- p/u.

Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag.

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten van persoonlijke begeleiding en/of coaching van hun werknemers geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Kun je niet komen op een afspraak, meld je dan minimaal 24 uur van te voren af. Bij niet (tijdig) afmelden wordt de tijd die is gereserveerd voor je afspraak in rekening gebracht. Klik op onderstaande link voor meer informatie.