• Coachen

Coachen

Bij het coachen is het belangrijk om te weten, dat ik als coach niet diegene ben die jou gaat vertellen hoe het moet, maar die jou begeleidt om de verschillende manieren van jouw handelen inzichtelijk te maken en je zelfverantwoordelijkheid voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling (verder) stimuleert.

Aan de hand van je coachvraag begeleid ik je om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je deze kwaliteiten kunt benutten en verder ontwikkelen. Als jij weet wat je echt belangrijk vindt, kan je ook bewuste keuzes maken en in het veranderproces stappen. Jij gaat dan op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij is het nodig dat je jezelf vragen durft te stellen, eerlijk durft te zijn en de bereidheid hebt om oude patronen die niet meer dienen, los te laten.

Coachen is dus geen doel op zich maar een middel om een resultaat te bereiken.

Als je na het lezen van bovenstaande uitleg nog vragen hebt, kun je deze stellen via zijn@persoonlijkebegeleiding.net


Tarief coach traject:
Oriënterend gesprek gratis, vervolg sessies € 140,- p/u.

Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag.

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten van persoonlijke begeleiding en/of coaching van hun werknemers geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Kun je niet komen op een afspraak, meld je dan minimaal 24 uur van te voren af. Bij niet (tijdig) afmelden wordt de tijd die is gereserveerd voor je afspraak in rekening gebracht. Klik op onderstaande link voor meer informatie.