• Energiewerk

Energiewerk

Bij energiewerk wordt gekeken naar en gewerkt met energie. Alles bestaat uit energie en iedereen heeft een unieke energetische trilling. Vaak kijken we alleen naar wat ons fysiek en/of mentaal in de weg zit, maar vergeten daarbij ons energiesysteem dat ook invloed heeft op ons welzijn.

Binnen deze methode maak ik gebruik van Healing en Reading.

Healing
Normaal stroomt je energie, is je energie vrij van oordelen waardoor je energiesysteem in balans is. Door je eigen (negatieve) gedachten kunnen er oordelen aan je energie gaan plakken en dit kan de stroming moeilijker maken of blokkeren. Jouw emoties, woorden en/of daden kunnen van invloed zijn op jouw energiesysteem. Daarnaast kan jouw energiesysteem ook vervuild raken met energie van anderen. Dit kun je merken aan een gevoel van overbelasting of uitputting, je afwezig voelen, niet lekker in je vel zitten etc.

Een healing is erop gericht dat jouw energie, lichaam en geest weer in balans komen. Tijdens een healing zit je op een stoel. Om goed op jouw energie te kunnen afstemmen vraag ik je voor- en achternaam. Tevens werk ik veel met mijn handen, zal ik om je heen lopen en je af en toe aanraken (schouders, handen, knieën, voeten).

Reading
Een reading kan inzicht geven in je patronen en hoe deze te doorbreken. Tevens kan het je inzicht geven in o.a. hoe je er op dit moment voor staat, hoe je er bent gekomen, waar eventuele blokkades zitten en welke potentie in jou verborgen ligt. Een reading zet in beweging en brengt verandering op gang.

Tijdens een reading stem ik af op jouw energie en vertel je welke informatie ik daarin lees.

Als je na het lezen van bovenstaande uitleg nog vragen hebt, kun je deze stellen via zijn@persoonlijkebegeleiding.net.


Tarieven:
Healing sessie € 45,-
Reading sessie € 85,-

Kun je niet komen op een afspraak, meld je dan minimaal 24 uur van te voren af. Bij niet (tijdig) afmelden wordt de tijd die is gereserveerd voor je afspraak in rekening gebracht. Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden en privacy policy