• Jongleren met olifanten

Jongleren met olifanten

- BOEK -

Veel managers en medewerkers kampen met hetzelfde probleem: ze hebben veel werk, te veel prioriteiten, stress en te weinig tijd. Daar komt bij dat ze thuis in dezelfde situatie zitten. Hoe hard ze ook werken, ze blijven achter de feiten aanlopen. Jongleren met olifanten is een prettig leesbare fabel met een simpele oplossing voor dit probleem.

Jongleren met olifanten gaat over Mark. Mark heeft het altijd druk en probeert te balanceren tussen werk en privé. Als hij op een dag met zijn dochtertje naar het circus gaat, ziet hij het licht: een nieuwe manier om zijn leven te organiseren. In een gesprek met de stalmeester leert Mark een paar essentiële dingen, zoals 'de sleutel tot succes is dat je in alle pistes van het circus een goed optreden hebt' en 'pauze is onontbeerlijk voor een goed circus'.

Jones Loflin & Todd Musig
Jongleren met olifanten,
Leer prioriteiten stellen en vind de balans in je leven
ISBN 978 90 470 0089 1

 

Een leuk en makkelijk boek om te lezen, je hebt het zo uit. De boodschap blijft echter lang hangen, het zet je aan het denken en motiveert je om je eigen situatie eens onder de loep te nemen. Er worden verhelderende oplossingen geboden, waar je zelf goed mee aan de slag kan. Kortom, ga de uitdaging aan om nu eindelijk eens te stoppen met het jongleren met olifanten.