• De strategie van de beer

De strategie van de beer

- BOEK -

De schrijver houdt een pleidooi voor de rust. In rust schuilt kracht. Rust leidt tot betere beslissingen, een sterkere focus op wat belangrijk is en meer energie voor het werk dat gedaan moet worden. De beer staat symbool voor die kalme kracht. In deze aansprekende parabel komen vijf andere dieren voor, die staan voor verschillende houdingen ten aanzien van werkdruk: de bezige bij, de hectische haas, de streberige vos, de plichtsbewuste uil en het gemakzuchtige hert. Iedereen zal zich wel kunnen verplaatsen in één van deze dieren, mede dankzij de levendige illustraties die dit boek verrijken. Voor vos, haas, bij, uil en hert heeft de beer nuttige tips om met tijdsdruk en werkplanning om te gaan.

Lothar Seiwert is in Duitsland een bekende en gerespecteerd managementcoach. Tijdmanagement en effectiviteit zijn zijn specialismes.

Lothar Seiwert
De strategie van de beer
Bewaar je kalmte, versterk je kracht
ISBN 978 90 470 0034 1


Een erg leuk boekje om te lezen. Door de herkenbare en vaak grappige beschrijvingen over de dieren krijg je op een prettige manier inzicht in waar je eigen verbeterpunten liggen. Een boek die voor iedereen waardevol kan zijn. Een aanrader!