• Energiebronnen

Energiebronnen

Heb je geen energie meer, ben je moe en zie je overal tegenop. Dan is het misschien goed om eens op zoek te gaan naar jouw energiebronnen, naar die dingen waar jij plezier in hebt. In het leven gaat het behalve om zingeving natuurlijk ook om plezier hebben. Plezier geeft immers energie en doet lichaam en geest stromen. Je voelt je daardoor lekkerder in je vel zitten en kan meer aan.

In de interactieve workshop Energiebronnen ga je met behulp van de aspecten die in de theorie besproken worden, op zoek naar die activiteiten waar jij plezier in hebt, waar je energie van krijgt. De voor jou belangrijkste wordt individueel uitgewerkt met af en toe (korte) groepsbesprekingen. Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt van creatieve therapie, feedback en associaties.

De workshop wordt gegeven op zaterdagochtend op het praktijkadres. Momenteel zijn de nieuwe data nog niet bekend.

Het programma ziet er als volgt uit:
vanaf 9.15 ontvangst met thee / cake
09.30 - 10.15 theorie
10.15 - 12.00 workshop
12.00 - 12.45 groepsbespreking en blik op de toekomst
12.45 - 13.00 evaluatie

Tijdens de groepsbespreking worden de individuele opdrachten besproken, kun je leren van elkaars feedback en eventueel nieuwe ideeën op doen. Verder is er tijd om stil te staan bij de toekomst. Hoe kun je er voor zorgen dat je positief blijft omgaan met je energiebron. Wanneer je een individueel gesprek wenst waarin dieper kan worden ingegaan op jouw situatie, kan dit uiteraard door een of meerdere sessies persoonlijke begeleiding te plannen.

Heb je interesse in deze workshop, kun je je aanmelden via zijn@persoonlijkebegeleiding.net o.v.v. aanmelding workshop Energiebronnen. Wacht niet te lang, er is maar plaats voor minimaal vier en maximaal zes personen.


Tarief workshop Energiebronnen:
€ 45,-