• Ontmoeten

Ontmoeten

In de gejaagdheid van het moment, in een steeds maar meer eisende maatschappij, wordt er (te)veel van je verwacht. Je moet een boel, krijgt weinig tijd om even tot jezelf te komen en te voelen of je nog wel handig bezig bent.

Met de workshop Ontmoeten wil ik je op een ongedwongen manier bewust laten worden van je eigen gedrag- en denkpatronen. Tijdens de workshop kun je ervaren welke effecten deze patronen kunnen hebben op de ander en welk effect de ander op jou heeft. Daarbij staat het voelen centraal.

De workshop wordt gegeven op een zaterdagochtend op het praktijkadres. Momenteel zijn de nieuwe data nog niet bekend.

Het programma ziet er als volgt uit:
vanaf 09.15 ontvangst
09.30 - 10.00 introductie
10.00 - 12.00 workshop
12.00 - 12.30 nabespreking met thee/cake

Tijdens de nabespreking worden de ervaringen, van diegene die deze willen delen, met de groep besproken. Wanneer je een individueel gesprek wenst waarin er dieper kan worden ingegaan op jouw eigen ervaringen kan dit uiteraard door een of meerdere sessies persoonlijke begeleiding te plannen.

Heb je interesse in deze workshop, kun je je aanmelden via zijn@persoonlijkebegeleiding.net o.v.v. aanmelding workshop Ontmoeten.  Wacht niet te lang, er is maar plaats voor minimaal zes en maximaal acht personen.


Tarief workshop Ontmoeten:
€ 40,-