Workshops

Naast het geven van individuele begeleiding, werk ik al jaren met veel plezier met verschillende groepen. Juist door het werken met die groepen is het idee ontstaan om binnen ZIJN Persoonlijke begeleiding workshops te gaan geven. Momenteel bied ik de workshops Ontmoeten en Energiebronnen aan.

Een lange boswandeling of naar de film, maar waarom niet eens een ochtend een workshop volgen? Op een leuke en ontspannen manier jezelf uitdagen om weer nieuwe inzichten te krijgen.

Je kunt je individueel inschrijven voor de workshops, maar ook samen met een vriend(in), collega of een familielid. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de workshops te boeken met een eigen groepje. Deze datum kan dan in overleg worden vastgelegd.

Algemene informatie over de workshops:

  • het aantal deelnemers varieert per workshop.
  • grotere groepen zijn mogelijk, mits je zelf voor een geschikte ruimte kunt zorgen
  • je kunt je telefonisch of via zijn@persoonlijkebegeleiding.net aanmelden voor de workshop o.v.v. 'aanmelding workshop'. En vergeet niet de desbetreffende workshop erbij te zetten
  • de workshops gaan door wanneer twee weken van te voren het minimale aantal deelnemers zich heeft aangemeld. De deelnemers krijgen via de mail een bevestiging van de deelname