• LEEF in het NU

LEEF in het NU

We willen zo min mogelijk gestresst door het leven gaan. We willen genieten van het leven. We willen alles uit het leven halen wat er in zit. En doen we dat ook? Of laten we ons het leven opleggen, bepalen anderen wat we moeten of vinden we zelf dat we van alles moeten. En moeten we wel zoveel?

LEEF in het NU biedt de mogelijkheid om op een andere manier in het leven te staan. Door gerichte aandachtsoefeningen, gebaseerd op de mindfulness van Jon Kabat-Zinn, te combineren met oefeningen vanuit de autogene training (Schulz) en de progressieve relaxatie therapie (Jacobson) ontstaan een geweldige mix aan mogelijkheden om uit de gejaagdheid te komen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor wat theoretische achtergronden en is er ruimte om je ervaringen te bespreken.

De cursus wordt gegeven op individuele basis en bestaat uit 5 lessen van 45 minuten. De lessen worden in overleg 1x per week of 1x per 2 weken gepland.

Heb je interesse in deze cursus, kun je je aanmelden via zijn@persoonlijkebegeleiding.net o.v.v. aanmelding LEEF in het NU.


Tarief LEEF in het NU:
€ 265,-