• BBAT

BBAT

Heb je ook wel eens het gevoel niet helemaal bewust te zijn van je lichaam? Dat bewegen pijnlijk is of gewoon stroef gaat? Wil je weer in contact komen met je lichaam en de kwaliteit van bewegen vergroten?

BBAT is gebaseerd op bewegingen die je herkent uit het dagelijkse leven, wat het oefenen en toepassen van deze methode makkelijker maakt. Door middel van een aantal oefeningen in verschillende houdingen, zoals liggen, zitten, staan, lopen en oefeningen in tweetallen, word je uitgenodigd om je bewuster te zijn van een goede en efficiënte houding, je balans te verbeteren en mogelijk zelfs te groeien op persoonlijk gebied.

De basis cursus wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit 10 lessen van een uur. Van te voren wordt een individueel intake gesprek gehouden. Voor extra informatie kun je hier de flyer inzien.
Voor 2021 zijn nog geen data bekend.

Heb je interesse in deze cursus, kun je je aanmelden via zijn@persoonlijkebegeleiding.net o.v.v. aanmelding BBAT.

Voor diegene die reeds de basis cursus BBAT hebben gevolgd of ervaring hebben met BBAT is er 1x per maand een verdiepingsavond (elke laatste donderdag van de maand). Tijdens deze avonden kun je, onder mijn begeleiding, gezamelijk met andere cursisten je oefeningen herhalen en is er ruimte om je verder te verdiepen in de BBAT. De verdiepingsavond is 1,5 uur, van 19.30 tot 21.00 uur. Je kunt je per keer inschrijven (bij minimaal 3 deelnemers gaat de avond door). De eerstvolgende datum staat op de home pagina.Tarief BBAT basis cursus:

€ 150,- exclusief het intake gesprek, deze wordt vanuit de zorgverzekering vergoed, mits je verzekerd bent voor fysiotherapie.

Tarief verdiepingsavond:
15 euro per keer, er bestaat ook een mogelijkheid om een strippenkaart (5 + 1) aan te schaffen waardoor je uiteindelijk aan 1 avond GRATIS kunt deelnemen.