• Counselen

Counselen

Kort gezegd is counselen het begeleiden door middel van gesprekken. Je wordt tijdens de gesprekken uitgenodigd om naar jezelf en je lichaam te kijken en te luisteren. Je krijgt meer inzicht in mogelijke oorzaak en gevolg van je klachten. Je leert lichamelijke- en geestelijke stressreacties herkennen, erkennen en accepteren. Met als uiteindelijk doel helderheid te krijgen in je eigen gedachten en gevoelens, zodat je tot je eigen beslissingen of belangrijke veranderingen kunt komen.

Mijn rol als counselor in de gesprekken is dus niet de oplossingen bieden, maar je te ondersteunen in de weg die je bewandelt. Door te luisteren, geen waarde-oordelen te hebben en je te stimuleren stap voor stap te onderzoeken en te ontdekken.

Als je na het lezen van bovenstaande uitleg nog vragen hebt, kun je deze stellen via zijn@persoonlijkebegeleiding.net.


Tarief counseling:
Oriënterend gesprek gratis, vervolg sessies € 140,- p/u.

Voor bedrijven zijn de tarieven op aanvraag.

Steeds meer werkgevers zijn bereid de kosten van persoonlijke begeleiding en/of coaching van hun werknemers geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Kun je niet komen op een afspraak, meld je dan minimaal 24 uur van te voren af. Bij niet (tijdig) afmelden wordt de tijd die is gereserveerd voor je afspraak in rekening gebracht. Klik op onderstaande link voor meer informatie.